У п'ятницю, 11 вересня, правоохоронці отримали повідомлення від мешканки Львова, яка була стурбована зникненням маленької доньки. Про це розповіли у прес-службі поліції Львівської області.

За словами заявниці, вона прямувала зі своїми дітьми на зупинку громадського транспорту, розташовану на вулиці Залізничній. У якийсь момент вона помітила, що її п'ятирічна дочка кудись зникла. Мати кинулася на пошуки малятка, але самостійно відшукати її не змогла.

Дитину терміново оголосили в розшук по всій області, до пошуків залучили співробітників всіх обласних відділень поліції.

Однак дитина знайшлася зовсім несподівано - за 25 кілометрів від місця зникнення. Маленьку дівчинку без батьківського нагляду виявила в селі Городиславичі Пустомитівського району колишня поліцейська Ольга Лисак. Вона поспішила повідомити про знахідку в правоохоронні органи.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як виявилося, п'ятирічна крихітка зуміла самостійно сісти в автобус, проїхати 25 кілометрів від Львова і вийти на зупинці в одному з сіл по дорозі. Чому ніхто з пасажирів або водій не звернули уваги на дитину без нагляду, залишається невідомим.

Нагадавши, Знай писав, що українці пропадають не тільки в мирних містах. статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків. Їх тіла або їх самих досі не можуть знайти. Матері зниклих безвісти військових не втрачають надію на повернення їхніх синів додому.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима.