На Львівщині сталася дика НП, загорівся будинок у якому перебували діти.

Про це повідомив керівник пресцентру ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев.

На Львівщині до у селі Звертів Жовківського району в приватному житловому будинку виникла пожежа. На момент загоряння в ньому знаходилось 3 дітей. Почувши крики дітей батьки винесли їх з палаючої кімнати на свіже повітря.

Пожежна машина, фото Інформатор
Пожежна машина, фото Інформатор


Двоє дітей не постраждало, проте ї хлопчик, 2019 року народження отримав опіки. По дорозі до лікарні дитина померла.

Наразі причина загоряння невідома, але попередньо – це дитячі пустощі з вогнем.

Жахлива трагедія на Львівщині Сьогодні о 06:56 надійшло повідомлення про пожежу с. Звертів Жовківського району в приватному житловому будинку. На момент загорання в ньому знаходилось 3 дітей. Почувши крики дітей батьки винесли їх з палаючої кімнати на свіже повітря. Двоє дітей не постраждало, а от хлопчик, 2019 року народження, отримав опіки та по дорозі до лікарні помер. Причину пожежі встановлюють, але попередньо - це дитячі пустощі з вогнем. Закликаю батьків дбати про безпеку дітей: • не залишайте дітей вдома без нагляду; • якщо ви залишаєте дитину вдома саму, переконайтеся що всі наявні в помешканні електроприлади знаходяться у справному стані, а сірники сховані у недоступному місці; • обов’язково розкажіть дітям, що у разі виникнення пожежі необхідно терміново сповістити про це дорослих та Службу порятунку за номером “101”; Можливо ці елементарні правила врятують життя!

Geplaatst door Віталій Туровцев op Vrijdag 11 september 2020

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що на Прикарпатті відомому журналісту намагалися спалити магазин, чоловік підозрює п'яного чиновника Зеленського

Також портал «Знай.uа» писав, що на Львівщині старшокласник з психічними розладами підпалив школу-інтернат

Також портал «Знай.uа» писав, що на Тернопільщині пенсіонерка-героїня витягла трьох дітей з палаючого будинку: "Мені підказало серце"