На Львівщині сталася дика НП, загорівся будинок у якому перебували діти.

Про це повідомив керівник пресцентру ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев.

На Львівщині до у селі Звертів Жовківського району в приватному житловому будинку виникла пожежа. На момент загоряння в ньому знаходилось 3 дітей. Почувши крики дітей батьки винесли їх з палаючої кімнати на свіже повітря.

Пожежна машина, фото Інформатор
Пожежна машина, фото Інформатор


Двоє дітей не постраждало, проте ї хлопчик, 2019 року народження отримав опіки. По дорозі до лікарні дитина померла.

Наразі причина загоряння невідома, але попередньо – це дитячі пустощі з вогнем.

Жахлива трагедія на Львівщині Сьогодні о 06:56 надійшло повідомлення про пожежу с. Звертів Жовківського району в приватному житловому будинку. На момент загорання в ньому знаходилось 3 дітей. Почувши крики дітей батьки винесли їх з палаючої кімнати на свіже повітря. Двоє дітей не постраждало, а от хлопчик, 2019 року народження, отримав опіки та по дорозі до лікарні помер. Причину пожежі встановлюють, але попередньо - це дитячі пустощі з вогнем. Закликаю батьків дбати про безпеку дітей: • не залишайте дітей вдома без нагляду; • якщо ви залишаєте дитину вдома саму, переконайтеся що всі наявні в помешканні електроприлади знаходяться у справному стані, а сірники сховані у недоступному місці; • обов’язково розкажіть дітям, що у разі виникнення пожежі необхідно терміново сповістити про це дорослих та Службу порятунку за номером “101”; Можливо ці елементарні правила врятують життя!

Geplaatst door Віталій Туровцев op Vrijdag 11 september 2020

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що на Прикарпатті відомому журналісту намагалися спалити магазин, чоловік підозрює п'яного чиновника Зеленського

Також портал «Знай.uа» писав, що на Львівщині старшокласник з психічними розладами підпалив школу-інтернат

Також портал «Знай.uа» писав, що на Тернопільщині пенсіонерка-героїня витягла трьох дітей з палаючого будинку: "Мені підказало серце"