На Львівщині водій маршрутки збив ученицю школи-інтернату.

Про це повідомляє портал “Винниківський вісник”.

Так, стало відомо, що у четвер, 10 вересня, на вулиці Галицькій, у Винниках, маршрутка “Львів–Журавно” збила школярку. На місце пригоди оперативно прибув наряд патрульної поліції та бригада швидкої допомоги.

Фото: “Винниківський вісник”


Медики доставили дівчинку до міської дитячої клінічної лікарні Львова з діагнозом: “Струс головного мозку, забійна рана потиличної ділянки, закритий перелом сідничної кістки зліва”.

Як додали у департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА, 46-річний водій автобуса «БАЗ А079» (маршрут № 164, «Львів–Журавники»), мешканець села Борщів, Перемишлянського району збив 8-річну мешканку, яка переходила проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу.

Правоохоронці вкотре закликають водіїв транспортних засобів суворо дотримуватися правил дорожнього руху.

Нагадаємо, Знай писав, що в Ужгороді ненормальний танцював на автомобілях і вибивав лобове скло в них. На місце викликали поліцію.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі чоловік вирішив вбити себе екзотичним способом просто в залі суду. Він спробував розпороти собі живіт в присутності людей.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в США водій Ford Mustang вирішив повипендрюватися перед оточуючими і в'їхав в цегляну стіну будівлі місцевої школи.