Всі ми хочемо просто людського щастя: мати родину та дах над головою. Ці бажання навіть у період війни не є виключенням. Наші герої пережили найважче – поранення, поїздки у шпиталь, відчули турботу один про одного у ці непрості часи і залишилися разом, передає Депо.ua.

Тетяна Уралова та Павло Анісовець познайомились у 2017 на передовій. Він захищав рубежі у складі морської піхоти, вона працювала на телебаченні і приїхала знімати сюжет до фронтового Водяного.

Фото: Приазовський робочий


За кілька тижнів після знайомства Павло дістав поранення, після цього Тетяна одразу приїхала до маріупольського шпиталю. Відтоді закохані постійно були на зв'язку, а через рік побралися у Маріуполі, незабаром Павло повернувся на позиції.

Фото: відео ТСН


Коли в родині з'явилась донька, Павло пішов зі служби. Тепер разом з Тетяною працюють на телеканалі.

Бійця батальйону "Донбас" Євгена Саленко та маріупольську волонтерку Світлану Цикильок теж поєднала війна. Вперше зустрілись вони у Широкиному. Євген зізнавався, що закохався у Світлану і пообіцяв одружитися, коли та нагодувала його борщем.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: Україна молода


За кілька днів Євгена тяжко поранили, Світлана розшукала чоловіка у маріупольській лікарні, а через кілька місяців вони зіграли весілля у кременчуцькому шпиталі.

Нагадаємо, на Донбасі двоє бійців ЗСУ підірвалися на міні: сапери ДСНС розчистили майже вісім гектарів території

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі загинув воїн ЗСУ: в ООС прозвітували про численні обстріли та загострення ситуації

Також "Знай.ua" писав, на Донбасі спостерігалася вогнева активність ворога: окупанти знову провокували ЗСУ, звіт ООС