Маленька українка, яка бореться раком потребує допомоги аби отримати шанс на нормальне життя.

Про це повідомляє 5 канал.

Маленька Анна-Софія Кобернюк чотири місяці бореться із саркомою Юїнга, вже невдовзі дівчинку чекає шоста хімієтерапія та операція.

"Ці саркоми, їх не можна травмувати, повітря запускати, нічого, бо вони зриваються і зразу кидають безліч метастазів у кров, органи, кістки. Це має бути гарний спеціаліст, який це все нам зробить якісно. В Україні є такі лікарі", – розповіла мама хворої дитини Тетяна Кобернюк.

Анна-Софія Кобернюк


Для всіх це стало несподіванкою, тому Палац культури, де працює мама дівчинки і де вона займалась у різних гуртках, провів благодійну акцію зі збиранням коштів на лікування та реабілітацію. Дитячі творчі колективи виступали на Центральній площі Бердичева та продавали свої вироби.

Після цього професійний фотограф Валерій Мельников, щоб підбадьорити дівчинку, запропонував провести фотосесію. Спочатку вона дуже соромилася, та згодом провели дві фотозйомки.

"Вона мені повірила і більш нічого, зняла цю перуку, я бачив ці очі, які очікували якусь напругу, вона ще не вірила, що це відбудеться, що це можна зробити легко. Вона гарна дівчина в будь-якому випадку і вона переможе. Вона вірить, а тепер треба наша допомога", – переконує фотограф Валерій Мельников.

З діагнозом, як в Ані, одужує 20-30% людей, мама дівчинки сподівається, її донечка серед них.

"Пухлина виросла до масштабів апельсина за 6 годин. В 12 годин дня ще все було добре, а о 10-й вечора вже була апельсина на плечі. Давати будь-які гарантії нам ніхто не зможе", – зазначила мати хворої дівчинки.

Під час благодійно акції на лікування дівчинки зібрали 50 тисяч гривень, але цього недостатньо, адже на реабілітацію потрібно ще багато грошей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпрі рятують недоношену дитину, мама молиться над крихіткою

Як повідомляв портал "Знай.uа", у батька двох дітей з Франківська відмовили нирки, дружина благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі просять допомогти п'ятьом малюкам-сиротам