Донька головного адміністратора львівського цирку повідомила, що батько вбив собаку.

Про це Софія Гальченко повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Так, у вівторок, 8 вересня, на сторінці доньки-підлітка головного адміністратора львівського цирку Кирила Гальченка з'явився допис, у якому вона звинувачує батька у вбивстві собаки.

Фото Софії Гальченко


“Ця мерзота — головний адміністратор Львівського цирку Кирило Гальченко і, на жаль, мій рідний тато, але від сьогодні він мені ніхто. Сьогодні він на очах мого молодшого брата вбив нашого собаку Фунтика, який був його вірним другом, чекав його завжди додому, де б він не був. Він вбивав його таким способом — прибив цвях до палки і бив куди попало, доки Фунтик не помер”, - написала дівчина.

На наступний день допис зі сторінки Софії Гальченко зник, однак збереглися його скріни.

Фото Софії Гальченко


Як зазначають у спільноті зоозахисників “UAnimals”, вони перевірили сторінку дівчинки і виявилося, що сторінка дійсно належить доньці Гальченка. “UAnimals” вже готує заяву в поліцію із закликом перевірити описані факти і за їх підтвердження притягнути вбивцю до відповідальності.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Скріншот

Нагадаємо, раніше малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео: "дивись, Він корчиться!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", шкуродерка із Запоріжжя задумала десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також "Знай.ua" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого