На Львівщині розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому та не повернувся.

Про це у спільноті Варта-1 повідомив Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що старосамбірським ВП Самбірського ВП ГУНП у Львівській області встановлюється місце знаходження безвісти зниклого Занько Романа Онуфрійовича, 30.03.1984 року народження. Відомо, що житель села Морозовичі Старосамбірського району 6 вересня поїхав на роботу у Львів після чого зв'язок з ним зник. Наразі його місце знаходження невідоме.

Занько Роман


Особливі прикмети зниклого: зріст 180 см, середньої тілобудови, волосся русяве, очі голубі. Був одягнутий у футболку блакитного кольору, куртку сірого кольору, світлого кольору штани.

Якщо ви знаєте щось про місцеперебування цього чоловіка, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або ж за номером телефону +380969458754. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Франківщині зникла 13-річна школярка, батьки в сльозах благають про допомогу - "Де ти, Діанко?"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Харківщині вогонь знищив село, жителі не можуть отямитися від горя: "Мама ще не знає ,що будинок згорів"

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Чернівцями всю ніч шукали зниклу дівчинку - ховалася від мами в сусідньому селі