На Львівщині правоохоронці врятували піврічне немовля за яким зовсім не стежили батьки.

Про це повідомляє поліція Львівщини.

Так, стало відомо, що у Дрогобичі поліцейські разом з небайдужими громадянами врятували шестимісячне немовля. До правоохоронців звернулися містяни та повідомили, що на вулиці Трускавецькій, на тротуарі лежить жінка, а поруч із нею у візочку плаче немовля.

Фото Національної поліції


За вказаною адресою виїхали співробітники ювенальної превенції та група реагування патрульної поліції Дрогобицького відділу поліції. Правоохоронці встановили особу жінки, нею виявилася 19-річна місцева мешканка, котра, як встановили медики, перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння. У візочку плакав її шестимісячний син.

Маму та дитину доставили у місцеву лікарні, за словами медиків, загрози здоров’ю хлопчика немає.

“Правоохоронці вдячні мешканцю райцентру, котрий, побачивши на вулиці дитячий візок, біля якого лежала нетвереза жінка, не пройшов повз, а повідомив про це у поліцію”, — зазначили у поліції Львівщини.

Правоохоронці повідомили про подію працівників служби у справах дітей Дрогобицької міської ради. Вирішується питання щодо притягнення матері до відповідальності за несумлінне виконання обов’язків по догляду за дитиною.

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі померла 29-річна породілля з Нігерії, у якої був діагностований коронавірус.

Також Знай повідомляв, що на Прикарпатті родина виховує трьох дітей і потребує допомоги.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в мережі розповіли про казкову долю дівчинки з притулку, яку удочерили в ранньому дитинстві і зробили топ-моделлю.