Влітку 1986 року Анна Саржан служила в армії і потрапила в Чорнобиль як зв'язківка. Жінка отримала високу дозу опромінень і надалі захворіла на лейкемію. Жінка готувалася до найгіршого і навіть була готова померти, але все виправив один випадок. Вона досі жива і вірить, що її зцілило справжнє диво.

Жінка згадує, що коли вона потрапила в Чорнобильську зону, то ніхто її не проінструктував про заходи безпеки.

"Головне це обов'язково приймати душ, змивати з себе денне накопичення, потім носити респіратор", - згадує Анна.

Тоді жінка навіть не підозрювала що вибух може бути настільки небезпечний для здоров'я, вона була молодою і безтурботною.


Незабаром стан здоров'я жінки почав погіршуватися, у неї була постійна нудота, і запаморочення. Анна згадує, що вона навіть відхаркувала кров. Лікарі поставили їй діагноз - лейкемія. Після цього жінка почала готуватися до найгіршого, в будинку вже навіть почалися розмови про похорон.


Брат Анни одного разу прийшов до неї, і сказав:"Давай будемо молиться". Тоді він привів її в будинок молитви, і жінка вимовила: "Бог, якщо ти є, зціли мене". З того моменту жінка почала постійно відвідувати церкву.

Через три місяці жінка знову приходила медичний огляд, лікарі були здивовані, вони не могли знайти ніякої хвороби, яку бачили раніше. Сама жінка в той момент прозріла, адже вона не помітила навіть, що почала нормально їсти, їздити скрізь, її перестало нудити, і просто вона почала радіти життю.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чернобыль. Реальная история

Летом 1986 года Анна Саржан служила в армии и попала в Чернобыль как связистка. Но радиация не выбирает, кто более задействован в ликвидации аварии на ЧАЭС, кто менее. Она убивает всех одинаково...

Geplaatst door Клуб LIFE - klub.life op Vrijdag 22 november 2019

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Чорнобиль перетворився на заповідник рідкісних видів

Як повідомляв портал Знай.ua , у Чорнобильській зоні виявили гніздо рідкісного птаха

Також Знай.ua писав, на камеру потрапив унікальний метелик у Чорнобильській зоні