Львівська ОДА перестала публікувати статистику щодо географії виявлення нових випадків інфікування Covid-19.

Про це під час брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, пише портал “Варіанти”.

Так, стало відомо, що починаючи з 7 вересня Львівська ОДА перестала оприлюднювати статистику щодо нових випадків інфікування коронавірусом у розрізі населених пунктів кожного району Львівської області. При цьому вони залишили лише загальну інформацію щодо нових випадків у районах.

коронавірус, фото delo.ua
коронавірус, фото delo.ua


За словами Ореста Чемериса, таке рішення прийняло керівництво облдержадміністрації, воно ні з чим не пов’язане.

“Це рішення абсолютно ні з чим не пов’язане. Якщо є необхідність, ми готові знову публікувати цю статистику. Загалом ми щоденно її отримуємо, лабораторний центр нам дає інформацію за кількістю нових випадків у кожному районі і кожному населеному пункті” – пояснив Орест Чемерис.

Зазначимо, станом на сьогодні у Львівській області підтвердили 16073 випадки зараження коронавірусом, за добу – 192 нових випадки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Комаровський порадив викладачам дієві способи профілактики Covid-19.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, покрокові дії при підозрі на covid-19, в МОЗ поділилися докладною інструкцією.

Також Знай. ua писав, що інфекціоніст розповів, що чекає Україну в листопаді і чи закінчиться карантин.