За перші шість місяців 2020 року на Львівщині померло 1277 людей, в яких діагностували запалення легенів. Разом з тим від коронавірусу померло 145 українців - тобто, у вісім разів быльше, ніж від Covid-19.

Про це повідомили у Головному управлінні статистики Львівської області.

Починаючи з січня 2020 і до червня, у Львівській області померло 16 385 людей. З них 145 - це офіційно зареєстровані смерті від коронавірусу, а от від грипу і пневмнонії - аж 1 277 людей.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше повідомлялося, що депутати Львівської міськради затвердили детальний план території, яким передбачається знесення будинку 19 століття на вулиці Поповича. На його місці планують побудувати нову п'ятиповерхівку і підземний паркінг. Рішення прийняли в понеділок, 7 вересня.

Нагадаємо, закриті на карантин франківці знайшли себе в Forbes:"перші в рейтингу".

Автори рейтингу, опублікованого у вересневому випуску журналу, розповіли, що список складали для того, щоб визначити: які напрямки залучення інвестицій і розвитку бізнесу найперспективніші.

Тим часом Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив лякаючі цифри.