У Львові партія президента Володимира Зеленського переплутала українські дороги з російськими.

Львівський осередок партії «Слуга народу» проілюстрував інтерв’ю очільника Служби автомобільних доріг регіону Олега Берези фотографією дорожньої розв’язки у російському Мурманську, повідомляє УНІАН.

Інтерв'ю дорожника проілюстрували фото з РФ / фото facebook.com/zelviv


Так, 7 вересня на сторінці «Команди Зеленського у Львові» у соціальній мережі Facebook поширили інтерв'ю Олега Берези, проілюструвавши його фотографією дорожньої розв’язки у Росії. На це фото звернули увагу користувачі та вказали на помилку,

Після цього адміністратор «Команди Зеленського у Львові» заявив, що ілюстрацію взяли зі стокового сайту, запевняючи, що насправді такої розв’язки нема ні в Росії, ні в Україні: «Не потрібно шукати зради на заборонених сайтах. Такої дороги там немає. І поки що немає у нас».

До цього цю ж фотографію використали в офіційному повідомленні Львівської обласної державної адміністрації про плановане будівництво Північного об’їзду Львова.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Нагадаємо, Верещук з парасолькою повисла над Києвом і оскандалилася на всю Україну

Як повідомляв портал Знай.ua, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук

Також Знай.ua писав, Фаріон назвала соратницю Зеленського Верещук "панельною дурепою".