У Львові трохи збільшили площу популярного міського парку.

Про це повідомляє інформаційний портал Справжня варта.

Так, стало відомо, що у Львові розглянули проєкт ухвали «Про погодження зміни меж пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення парк «Снопківський». Так, його збільшили на 0,1853 га, тепер його загальна площа 47,1853 гектарів.

Фото: Справжня варта


За словами директора Департаменту містобудування Сергія Коровайника місто напрацьовуватиме механізм приєднання до парку територій, що перебувають там фактично, але мають кадастрові номери.

«В межах парку є два житлових будинки, на які є право власності, та на які видана ухвала 2010 року. На підставі ухвали створений кадастровий номер. Тому ми технічно не маємо можливості включити ці ділянки у парк, доки ці кадастрові номери не будуть скасовані. Прохання зробити два паралельні процеси: вже оформлювати межі парку у тих територіях, за які ми проголосуємо та вчиняти дії щодо усунення тих кадастрових номерів», – заявив Сергій Коровайник.

Варто зазначити, що за відповідну ухвалу проголосувало 39 депутатів.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча "наговорила" за рік на 260 мільйонів: похвалилася в декларації

Як повідомляє портал Знай.ua, новий глава поліції Області засвітив "мажорну" декларацію - квартира, шикарні машини і гектари "городу"

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію
Показати ще

Також Знай.ua писав, що брудну яму Іллі Ківи показали українцям: секс-квартира в центрі і машина брата на "липових" номерах