У Львові контролер оштрафував львів'янку за проїзд без медичної маски.

Про у спільноті Варта-1 написав львів'янин Sergey Panchyshyn.

Так, львів'янин розповів, що на його дівчину методом психологічного тиску та стресової ситуації в трамваї №1 на зупинці вул. Русових в сторону Львівської політехніки було накладено незаконний штраф контролерами за наче неодягнену маску в трамваї.

Фото: Sergey Panchyshyn


"Дівчина зайшла в трамвай, оплатила проїзд та присіла, як збоку підійшов контролер і попросив одягнути маску. Вона виконала цю вимогу і показала квиток, але на цьому вони не зупинилися. Вивели її з трамваю, мотивуючи це тим, що вона порушила якусь там постанову. Далі на вулиці шайка з трьох осіб почали погрожувати ще більше, але дівчина не давалася. Вони її сказали наступну фразу: "Ми робимо вам знижку, бо ви, мабуть студентка, то краще оплатіть 140 грн. штрафу і на цьому ми закінчимо. Вона поспішала та й оплатила", - написав львів'янин.

Після цього львів'янин зателефонував на гарячу лінію та залишив скаргу. Він зазначив, що , на його думку, контролери перевищили свої повноваження, саме тому він має намір домагатися їхнього покарання та вибачення.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Дніпряни "удобрили" молоді дерева сміттям і недопалками і перевели стрілки на Філатова

Як повідомляв портал "Знай.uа", з Києва різко зникли кіоски

Також, "Знай.uа" писав, що чернівчани загадили мальовничий сквер у центрі міста