У Львові розшукують безвісти зниклу дівчину, яка пішла з дому та не повернулася.

Про це повідомив голова “Варта-1” Ігор Зінкевич.

Та, у Львові розшукують безвісти зниклу дівчину, яка в п'ятницю вийшла дому та досі не повернулася. Наразі її місцеперебування не відоме. Телефон дівчини відключений. Повідомляється, що безвісти зникла 26-річна дівчина має проблеми зі здоров'ям.

Фото: “Варта-1”


“Розшукується дівчина 26 років. Прохання повідомити про можливе перебування маму Надію 0937374776 або на телефон поліції «102»”, - сказано у повідомленні.

Уважно придивіться до фото, якщо вам відома ця особа чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або ж за номером телефона 0937374776. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчини.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Франківщині зникла 13-річна школярка, батьки в сльозах благають про допомогу - "Де ти, Діанко?"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Харківщині вогонь знищив село, жителі не можуть отямитися від горя: "Мама ще не знає ,що будинок згорів"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Чернівцями всю ніч шукали зниклу дівчинку - ховалася від мами в сусідньому селі