Пацієнтка одного з пологових будинків звинувачує персонал в заборонених методах прийняття пологів, внаслідок яких дитині були нанесені травми.

Про це повідомляє ТОК.

Колишня пацієнта звинувачує в недбалості завідуючу філією пологового будинку ГКБ ім. Спасокукоцького Марину Сармосян. Вона стверджує, що в московському пологовому будинку №27 застосовували заборонену методику видавлювання дітей при пологах замість кесаревого розтину. Такі дії медиків призвели до інвалідності багатьох дітей.

"Вони просто роздавили їй череп, у неї зрушення всіх хребців було. Вони тиснули так, що у мене іскри з очей летіли", - згадує Тетяна.

Пацієнтка Тетяна стверджує, що в її випадки було показано кесарів розтин, проте медики це проігнорували.


"Звичайно ж вони погубили мою дитину. Вони сказали, що такого у них взагалі ніколи не було, у них це перший випадок. Але потім я побачила відгук Мілени на сайті, де залишився відгук, хоча вони скрізь знищували погані відгуки. І там було написано, що дитина померла у Мілени", - розповіла вона.

Незабаром жінка поділилася своєю трагедією в соціальних мережах, а потім з нею почали зв'язуватися такі ж постраждалі сім'ї. Вони говорили, що також благали Сармосян зробити кесарів розтин, проте вона їм відмовила.


Після перевірки слідство завідуючу Марину Сармосян на час помістило в СІЗО, а керівництво звільнили. Але, після цього лікарі створили петицію на підтримку Сармосян, аргументувавши це тим, що подібні випадки відбуваються. При цьому про роботу всього пологового будинку не потрібно судити, за кількома трагічними випадками.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Они ей просто раздавили череп. Сдвиг всех позвонков был» Бывшие пациентки московского роддома №27 обвиняют персонал в...

Geplaatst door ТОК op Vrijdag 20 december 2019

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, опубліковано "прайс" і умови соцдопомоги для українців.

Як повідомляв Знай.uа , Мінсоцполітики підтримає одиноких пенсіонерів, кому і коли належить допомога.

Також Знай.uа писав, що куди дзвонити, якщо ви стали жертвою торгівлі людьми, опубліковані номери телефонів.