Нещодавно партія “Європейська Солідарність” висунула на посаду мера Львова свого кандидата. Вони зазначили, що Синютка ніколи не змінював проукраїнську позицію, що для них вкрай важливо.

Про це пише у Фейсбуці написала народний депутат Ірина Геращенко.

Так, Геращенко зазначила, що Олег Синютка добре орієнтується в місцевій проблематиці та розуміє нюанси децентралізації.

“Наша політична команда визначилася з кандидатом на мера Львова. Олег Синютка – господарник, чудово орієнтується в місцевій проблематиці, добре розуміє нюанси децентралізації. Відстоює проукраїнську позицію і ніколи не змінював її на зеленокон‘юктурну”, – додала нардеп.

Ірина Геращенко, скріншот: YouTube
Ірина Геращенко, скріншот: YouTube


Ірина Геращенко також наголосила, що мер Львова Андрій Садовий відверто заграє зі “Слугами народу”.

“Більшість львів’ян критично ставляться до зеленої влади. Натомість нинішній мер відверто заграє зі слугами. Олег Синютка- в жорсткій опозиції до Зекоманди і готовий, разом з «Європейською Солідарністю» будувати Європу у Львові і Україні”,- переконана Геращенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українська телеведуча "наговорила" за рік на 260 мільйонів: похвалилася в декларації

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua, новий глава поліції Області засвітив "мажорну" декларацію - квартира, шикарні машини і гектари "городу"

Також Знай.ua писав, що брудну яму Іллі Ківи показали українцям: секс-квартира в центрі і машина брата на "липових" номерах