У житловому масиві неподалік Рівного, на території Білокриницької сільської ради, сталася стрілянина. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Постріли у будинку сім’ї жителів Рівненського району пролунали 5 вересня, орієнтовно о четвертій ночі. Від отриманих травм 45-річний чоловік загинув, а 13-річну доньку із множинними проникаючими пораненнями грудної клітки госпіталізували. Причетною до вчинених злочинів виявилася їхня дружина та матір, яка і сама намагалася покінчити життя самогубством.

фото rv.npu.gov.ua

44-річна жінка здійснила постріли у власного чоловіка та у доньку. Потерпілий ще зміг зателефонувати до батька, який викликав поліцію. Однак, від спричинених травм, 45-річний власник будинку загинув.

Його тіло відправлено в морг для проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

фото rv.npu.gov.ua

Дівчинку каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні. У медзаклад доправили і 44-річну зловмисницю із різаними ранами рук та кульовим пораненням у скроню без свідомості. Вона затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває у спецпалаті під охороною. Її стан лікарі оцінюють як стабільний, а доньці проводять оперативне втручання.

З місця події вилучено всю необхідну слідову інформацію, зокрема травматичну зброю та револьвер під патрон Флобера.

фото rv.npu.gov.ua

Сім’я характеризується позитивно. Загиблий працював у будівельній фірмі, а підозрювана займалася викладацькою діяльністю.

фото rv.npu.gov.ua

Відбувається розслідування за фактами умисного вбивства та замаху на умисне вбивство малолітньої дитини за частиною 1 статті 115 та частиною 2 статей 15 та 115 Кримінального кодексу України.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Києві п'яні психи жорстоко побили священика після інсульту: "Бог простить"

Також портал «Знай.uа» писав, що "Морковна" ДТП відібрала життя водіїв: тонни овочів по трасі, розгублені люди бігають в паніці

Також портал «Знай.uа» писав, що Попередьте близьких: як шахраї за новими схемами наживаються на довірі українців