У Луцьку господар познущався над паралізованою собакою.


Тортури на камеру мобільного зняла Ірина Крестовнікова та виклала на особистій Facebook-сторінц

У Луцьку біля під'їзду будинку номер 9 по вулиці Липинського випадкові перехожі стали свідками, як чоловік знущається над рудим кокер-спаніелем. Спочатку він тримав за хвіст і розгойдував тварину, а потім жбурнув на траву.

Очевидці розповіли, що пса, над яким знущався чоловік кілька років тому паралізувало. У нього віднялися задні лапи й тепер спаніель не може самостійно ходити. Очевидці впевнені, що господар регулярно б’є свою домашню улюбленицю в надії, що собака швидше помре й звільнить його від проблем.

Скріншот


Нещодавно, 2 вересня екоактивістка та учасниця ГО “Клуб власників домашніх тварин “Вуса, лапи, хвіст” Анна Вільчинська зустрілася зі шкуродером, аби переконати його перестати знущатися над твариною. Вона навіть була готова придбати у нього собаку, передає портал GreenPost.

“Я йому пропонувала кілька варіантів, у тому числі була готова навіть купити собаку. Спочатку він погодився і навіть зателефонував своїй дружині, аби запитати дозволу в неї. Але потім раптово передумав і втік від мене. Цей чоловік не вважає, що він взагалі жорстоко поводиться з твариною”, - розповіла Вільчинська.

Зоозахисниця додала, що так і не змогла надати собаці медичну допомогу: господар просто не підпустив до тварини активістів. Після цього вона написала на офіційну Facebook-сторінку ГУ Нацполіції у Волинській області. Правоохоронці відповіли, що за фактом знущань проводять перевірку, але кримінальне провадження не розпочинали.

Відео можна переглянути тут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові "повісили" шкуродера

Як повідомляв портал "Знай.uа", малолітні шкуродери з Хмельницького потрапили на відео

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі врятували понівеченого господарем-шкуродером собаку