У Львові педофіл, який домагався 14-річного підлітка виявився пастором.

Про це повідомляють Факти ICTV.

Так, стало відомо, що чоловік який нещодавно домагався львівського підлітка виявився пастор, який має 4 власних дітей. До того ж він організовує табори для дітлахів. Зараз підозрюваний у жахливому злочині знаходиться під домашнім арештом. У поліції переконують, що пастор вже зізнався у скоєному під час допиту. За це чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Скріншот


Варто нагадати, що у Львові біля торгового центру чоловік пропонував інтим за винагороду 14-річному хлопцеві.

Хлопець підробляв на літніх канікулах роздаючи флаєри та продаючи сім-картки, а одного разу до нього підійшов чоловік та попросив допомогти йому з налаштуванням мобільного зв’язку. Згодом чоловік запропонував через спеку сісти в його автомобіль Mitsubishi Outlander, бо там працює кондиціонер.

Після того як чоловік дав свій телефон, щоб той його налаштував він почав чіплятися до юнака. Юнак відкинув його руку і сказав не робити більше так. Хлопець не розгубився і увімкнув диктофон на своєму телефоні, та практично одразу закінчивши із налаштуваннями, почав прощатися. Чоловік протягнув йому 50 гривень за допомогу і знову почав приставати та пропонувати інтимні послуги, за які готовий був йому заплатити 500 гривень. Юнак різко вийшов з автомобіля і зателефонував до поліції.

На Львівщині пастор-педофіл домагався підлітка

На Львівщині пастор євангельської церкви та батько 4-х дітей домагався підлітка 😨 14-річний школяр розповів, що священик розпускав руки та пропонував гроші за непристойну пропозицію. Що відповідають у церкві на звинувачення?

Geplaatst door Факти ICTV op Dinsdag 1 september 2020

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на дитину напав невідомий і забрав мобільний телефон і гроші.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі чоловік напав на дівчинку-підлітка в ліфті, вдаривши її електрошокером.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі поліція спіймала матір і сина, які були причетні до крадіжки в одному з приватних будинків.