У Львові водій таксі Bolt розпилив газ в обличчя 14-річної пасажирки через конфлікт, який виник під час поїздки.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net.

Так, стало відомо, що п’ятницю, 4 вересня, дорогою з центру Львова на Сихів, водій сервісу Bolt конфліктував з неповнолітньою пасажиркою таксі. Повідомляється, що на проспекті Червоної Калини дівчина вийшла з авто, так і не доїхавши до місця призначення. 30-річного водія це вкрай обурило, тому він вискочив з авто наздогнав її на вулиці та розпилив в обличчя газовий балончик Кобра-1Н.

Фото: zaxid.net


Потерпіла 14-річна Роксолана К. записувала на відео свою поїздку в таксі. Вона виклала це відео у своєму сторіз в Instagram. Дівчина розповіла, що водієві довелося чекати, бо вона трохи затрималася. До того ж вона зробила ому зауваження, що він повільно їде. Тоді вона заявила, що або він її висаджує або нехай швидше їде. Також пасажирка розповідає, що чоловік розмовляв за кермом по телефону.

Зрештою Роксолана К. кинула гроші таксисту і вийшла з машини, не доїхавши до місця призначення. Вона записала цей момент на відео. Коли дівчина вже була на вулиці, водій їй сигналив, а потім вийшов з авто та бризнув їй в обличчя з газового балончика.

Перехожі розповіли, що дівчині стало погано і їй викликали швидку. На місце також приїхали патрульні, які обстежили навколишній район і знайшли таксі. В машині біля коробки передач лежав і газовий балончик Кобра-1Н.

Водієм виявився 30-річний львів’янин, зараз він у Сихівському відділку поліції дає пояснення щодо своїх дій. Батьки дівчини написали на нього заяву.

Нагадаємо, раніше скандальний "слуга народу" напав на журналістів на елітному курорті в Туреччині.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Львові двоє "безмасочників" влаштували жорстокий махач на зупинці

Популярні новини зараз
Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Нові правила субсидій: хто залишиться без допомоги В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали
Показати ще

Також "Знай.ua" писав про те, що як зірка київського "Динамо" побився з дружиною прямо перед камерами.