У Львівській обласній раді захворіли на коронавірус її голова, керівник апарату, шість співробітників і вісім депутатів.

Про це пише " Еспресо.Захід".

Про свою хворобу у понеділок повідомив голова обласної ради Олександр Ганущин на своїй сторінці у Фейсбуці.

Депутат розповів, що в п'ятницю після обіду у нього погіршилося самопочуття, він здав ПЛР-тест і отримав позитивний результат. Зараз чиновник вдома, на самоізоляції і виконує вказівки лікаря і приймає антибіотики.

"Попередив усіх, з ким контактував крайні кілька днів. Дуже розраховую, що вас вірус обійде стороною. Мій спосіб життя передбачає постійне спілкування з людьми, тому до такого повороту подій був готовий. Зараз відчуваю себе, як при легкій застуді, яка сильно стомлює, ніби 10 км підтюпцем або з рюкзаком в горах",- написав Олександр Ганущин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Втім коронавірус дістався не тільки до голови обласної структури. Як повідомив " Еспресо.Захід " перший заступник голови обласної ради Богдан Гагалюк, хворі є також серед апарату і депутатів.

"На жаль, ситуація у нас, як і у всій країні, не найкраща.Ще до хвороби пана Ганущина "ковід" виявили у керівника апарату ЛОР Валерія Харлова. Крім того, хворі шість працівників апарату і вісім депутатів. Переважно у всіх хвороба проходить в легкій формі. До апаратів ШВЛ не був підключений ніхто, проте були люди, які лежали під кисневою маскою. Особисто я з главою контактував ще до 24 серпня, але перестрахувався і здав ІФА тест. Він виявився негативним",- констатував Богдан Гагалюк..

Богдан Гагалюк додав, що вже сьогодні, 4 вересня, всі депутати обласної ради складатимуть ПЛР-тести.

Крім обласних чиновників, COVID - 19 констатували також у виконавчого директора Асоціації Єврорегіон Карпати - Україна Галини Литвин. Сьогодні їй підтвердили діагноз за допомогою ПЛР-тесту. Жінка відчуває себе добре і знаходиться на самоізоляції. Вдома перебувають також всі працівники Асоціації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині соратник Зеленського зліг з коронавірусом - слідом за мером Надалом

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Чернівцями у школі спалах коронавірусу-13 вчителів скосила небезпечна зараза

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі спалах китайського вірусу масово скосив студентів-ніхто не застрахований