У Львові правоохоронці затримали вбивцю 42-річної жінкию

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Так, стало відомо, що у Львові поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до вбивства жінки. Підозрюваний виявився раніше судимий 40-річний львів’янин, йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Фото поліції Львівщини


Варто нагадати що у середу, 2 вересня о 16.48 у поліцію надійшло повідомлення про те, що у Львові, неподалік ґрунтової стежки, що веде до вулиці Чижевського, виявлено тіло жінки з тілесними ушкодженнями. Тоді на тілі 42-річної львів’янки експерти виявили сліди насильницької смерті.


Слідчі Залізничного відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадавши, Знай писав, що на виїзді з Києва були помічені міцні чоловіки, які контролюють підвезення пасажирів.

Популярні новини зараз
Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

Також Знай повідомляв, що кияни розповіли про нелегальне паркування маршруток у столиці України, які "кришують" броварські перевізники.

Нещодавно Знай передавав, що в Одесі сталася перестрілка, невідомі підпалили автомобіль адвоката фігуранта справи про вбивство Катерини Гандзюк.