У Львові в одному з районів міста сталася дика НП, з вікна багатоповерхівки випала людина.

Про це повідомляє “Варта-1”.

Так, стало відомо, що у четвер, 3 вересня у Львові на Сихові з вікна випала людина. За словами свідків, тіло людини лежить на траві під будинком.

Фото: “Варта-1”


На місце пригоди оперативно виїхала бригада швидкої допомоги та наряд патрульної поліції. Наразі правоохоронці з'ясовують всі обставини та причини події. Ведеться слідство.

Фото: “Варта-1”


Наразі про стан людини яка випала з вікна багатоповерхівки нічого не відомо. Також не повідомляється з якого поверху випала людина.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у Петриківському пансіонаті, де живуть пенсіонери, виявили спалах коронавірусу. На даний момент захворіли 64 людини. В установі проживає всього 160 осіб.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі пенсіонер випав з балкона і загинув. При цьому вдома була його колишня дружина, яка допомагала йому по господарству.

Нещодавно Знай передавав, що знайшлася зникла дівчина-підліток. Її виявили в заброженій будівлі рідного села.