У Чернігівській області біля однієї з закинути будівель помітили стихійне сміттєзвалище з відходами зі Львова.

Про це повідомила пресслужба Анатолія Лінника у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у Чернігівській області у місті Ніжин на території колишньої котельні "Прогрес" виявлено стихійне сміттєзвалище. Місцеві жителі помітили серед куп сміття чеки та документи, які вказують на те, що відходи були привезені саме зі Львова.


"Серед сміття - документи та чеки з зазначенням адреси в місті Львові. Викликано поліцію для обстеження та фіксації факту вивезення відходів з явними ознаками походження з міста Львова", - сказано у повідомленні.

Фото: пресслужба Анатолія Лінника


Наразі всі обставини та причини події будуть встановлювати місцеві правоохоронці.

Фото: пресслужба Анатолія Лінника

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фото: пресслужба Анатолія Лінника

Сьогодні на території колишньої котельні "Прогресу" виявлено стихійне сміттєзвалище. Серед сміття - документи та чеки з...

Geplaatst door Анатолій Лінник op Woensdag 2 september 2020

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі подружня пара змогла змінити невеликий куточок міста до невпізнання. Вони на місці витверезника і звалища створили квітник і розарій.

Також Знай повідомляв, що в Києві може з'явитися завод, на якому будуть утилізувати сіли батарейки. Наразі завершується створення регіонального плану управління відходами, та обговорення з представниками Міністерства екології.

Нещодавно Знай передавав, що волонтер з Івано-Франківська зібрала пластикові кришечки і оплатила операції десяткам українських захисників, які отримали поранення на Донбасі. Вже 6 років кришечки від пластикових пляшок збирає вся країна.