У Львові до лікарні, де проходять лікування тяжко хворі діти завітали супергерої. У Західноукраїнському дитячому медичному центрі провели відразу кілька благодійних акцій. Під час однієї з них з даху будівлі до маленьких пацієнтів спустилися супергерої і привітали їх з Днем знань. Про це пише Суспільне.

"Ми хотіли подарувати їм позитивні емоції, щоб це свято відбулося. Тому ми приєдналися до акції наших колег з фонду "з ангелом на плечі". Наші Лікарняні клоуни теж прийшли щоб підтримати цю акцію", - розповіла директор благодійного фонду" Крила надії " Наталія Липська.

Через карантин багато дітей залишилися в лікарняних палатах. Розвеселити маленьких пацієнтів вирішили Спайдермен, Бетмен і Капітан Америка. Вони спустилися в палати з даху і роздали дітям подарунки через вікна лікарні.

Директор Центру Андрій Синюта розповів, що в лікарні проходять лікування 120 пацієнтів. 7-8 дітей щорічно потребують процедури гемодіалізу. На даний момент лікарня відчуває фінансові труднощі, тому частину витрат взяли на себе волонтери, а наявних в лікарні препаратів вистачить на два тижні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще