Смітники Сихова завалені будівельними та побутовими відходами. Місцеві жителі просять владу навести лад на контейнерних майданчиках для сміття.

Про це повідомив на сторінці спільноти “Екологія та демократія” у ФБ Олексій Мінтій.

Так, стало відомо, що у Сихівському районі Львова контейнерні майданчики для сміття на кількох вулицях завалені побутовими та будівельними відходами. За словами місцевих жителів там можна побачити старі меблі, будівельне сміття та інші великогабаритні побутові відходи.

Фото: ФБ/Екологія та демократія


Зокрема побутове сміття накопичується за адресами: пр-т Червоної Калини 123, вул.Скрипника 15, вул. Скрипника 27а, вул. Скрипника 19а, пр-т Червоної Калини 86, пр-т Червоної Калини 74, вул. Скрипника 21, вул. Освицька 9, вул. Освицька 3, пр-т Червоної Калини 78.

Фото: ФБ/Екологія та демократія


“Привіт господарникам із Сихова! Міський голова Андрій Садовий; Голова комісії Екології ЛМР Ірина Оршак; Депутати ЛМР Олег Береза, Олег Василишин,
Андрій Карбовник, Валерій Веремчук. Ось результати вашої ганебної бездіяльності!”, – зазначається у дописі.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Фото: ФБ/Екологія та демократія

Скріншот

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі подружня пара змогла змінити невеликий куточок міста до невпізнання. Вони на місці витверезника і звалища створили квітник і розарій.

Також Знай повідомляв, що в Києві може з'явитися завод, на якому будуть утилізувати сіли батарейки. Наразі завершується створення регіонального плану управління відходами, та обговорення з представниками Міністерства екології.

Нещодавно Знай передавав, що волонтер з Івано-Франківська зібрала пластикові кришечки і оплатила операції десяткам українських захисників, які отримали поранення на Донбасі. Вже 6 років кришечки від пластикових пляшок збирає вся країна.