На Львівщині 53-річний водій фури засипав дорогу курячими тушками, частина дороги стала непридатною для проїзду через розсипану курятину.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net

Так, стало відомо, що біля села Гамаліївка під Львовом 53-річний водій фури MAN розсипав на дорозі курячі тушки. Цей інцидент стався ввечері 1 вересня, через це частина дороги виявилася непридатною для проїзду.

Фото Національної поліції


Відомо, що чоловік перевозив із фермерського господарства здохлих курей на утилізацію. Під час руху у нього випадково відкрився причеп, з якого на дорогу висипалася курятина. Недоступними для проїзду виявилися 320 м2 дороги.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини на чоловіка склали адмінпротокол за ст. 139 (пошкодження автомобільних доріг). Йому загрожує штраф у 340 грн. За кілька годин після інциденту дорогу очистили, тепер дорога знову придатна для проїзду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що чоловік кидався під машини, щоб йому підкурили сигарету.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області потяг збив автомобіль.