Найстаріша подружня пара в світі, яка прожила разом 79 років поділилася секретом сімейного щастя.

Про це повідомляє портал Аpostrophe.

Так, 110-річний Хуліо Сезар Мора Тапіа з Еквадору і його дружина, 104-річна Вальдраміна Кінтерос Рейес, потрапили в Книгу рекордів Гіннесса як найстаріша подружня пара в світі. Вони уклали шлюб 79 років тому. Зараз Еквадорських довгожителів сертифікували як подружжя з найбільшим сукупним віком: 214 років.


Хуліо Сезар і Вальдраміна познайомилися під час шкільних канікул, коли дівчина відвідувала сестру, яка жила в тій же будівлі, що і її майбутній чоловік. Молоді люди подружилися і незабаром полюбили один одного, але батьки закоханих були проти їх відносин.

Лише коли в 1941 році вони стали фінансово незалежними, вони одружилися на таємній церемонії в найстарішій церкві міста Кіто - Ла Іглесіа-де-Ель-Белен. Своїм довгим і щасливим шлюбом Хуліо Сезар і Вальдраміра зобов'язані зрілості і повазі один до одного.


"Любов і зрілість, які були у нас як у пари з самого початку шлюбу, дозволили нам дізнатися один одного і емоційно вирости. Ми підтримували один одного повагою, співчуттям і увагою, ніколи не сперечалися і не сварилися. Були розбіжності, але їх не помічав жоден з наших дітей", - кажуть вони.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Ужгороді матусі просять повернути партнерські пологи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , тернополянкам дозволили народжувати з чоловіками.

Також Знай.uа писав, що закарпатці повстали проти закриття психлікарні.