1 вересня в Україні не тільки День знань, а й день народження легендарного фізика-теоретика, героя України, депутата Ігор Юхновський. Йому виповнилося 95 років. Про це пише Gal.net.

Ігор Юхновський створив відому у всьому світі наукову школу статистичної фізики. Завдяки його роботі з'явилися нові методи досліджень системи взаємодії частинок.

У 1991 році Юхновський був кандидатом у президенти України, з 1990 року він був народним депутатом і займав цю посаду кілька скликань поспіль.

Нагадавши, Знай писав, що на Івано-Франківщині двоє довгожителів відзначили 90-річчя. 30 Серпня житель села Боршнів Михайло Миколайович Ткачук та мешканка Боршнів-Осадської ОТГ Стефанія Василівна МИСЛЮК відсвяткували 90-річчя.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині подружня пара урочисто відзначила 40 років спільного життя. Цю дату Ярослав і Ольга відзначили в новому залі для урочистостей управління юстиції в Тернопільській області. Вони повторили весільні обіцянки, дані один одному 40 років тому і скористалися послугою «Ювілейне весілля».

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ольга і Ярослав-подружня пара медиків з Чорткова. Вони познайомилися в одній з лікарень Тернополя, Ярослав проходив інтернатуру, а Ольга вже працювала медсестрою. Вони відмінно пам'ятають день знайомства і ті почуття, які вони випробували один до одного.

Нещодавно Знай передавав, що 20 серпня свій день народження відзначила довгожителька Броніслава Чечина. Жінка проживає у Львові. Броніслава Чечина прославилася своїми досягненнями в професійному спорті і до 102 дня народження зберегла бадьорість духу.