Астероїд розміром з багатоповерховий будинок наблизитися до Землі просто у День знань.

За даними Національного управління США з аеронавтики і дослідження космічного простору (НАСА), у вівторок, 1 вересня астероїд діаметром від 22 до 49 метрів пролетить повз Землю на відстані ближче, ніж планета від місяця.

Астероїди, скріншот: YouTube
Астероїди, скріншот: YouTube


Астероїд можна побачити 1 вересня о 19:12 за Києвом. Тоді астероїд пролетить усього за 120 тисяч кілометрів від Землі – це більш ніж втричі ближче, ніж відстань до Місяця. НАСА оцінює відносну швидкість астероїда приблизно в 8,16 км в секунду.

Астероїд 2011 ES4, внесений до списку потенційно небезпечних астероїдів, був вперше виявлений навесні 2011 року і проходить повз Землю кожні дев'ять років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, у NASA повідомили про наближення до Землі величезного астероїда

Як повідомляв портал Знай.ua,астронавти показали дивне відео з орбіти

Також Знай.ua писав, NASA прокоментувало знімок з НЛО

Нагадаємо, що в мережі з'явилася інформація про маячки від Apple, які можна використовувати для відстеження місця розташування гаманця, або ж зв'язки ключів.