Зі шлунку жінки медичні працівники дістали змію завдовжки більше метра.

Про це повідомляє Свідок.

Так, стало відомо, що у жінки з Дагестану медики зі шлунку вилучили метрову змію. Плазун заповз дівчині до рота поки та спала на вулиці. Після цього постраждалу одразу ж доставили до лікарні та зробили операцію під загальним наркозом.

Лікарі не на жарт були налякані розмірами змії, яка заповзла у шлунок жінки. Також вони радять людям не спати на вулиці.

Сірншот


Будьте уважні в місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи до лісу краще надягати високе, щільне взуття, яку змія не прокуситьи.

У плазунів поганий зір і слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. Якщо випадково побачили плазун поруч з собою - не панікуйте, а не наближайтеся і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть!

Зі шлунку мешканки Дагестану дістали змію завдовжки більше метра. #НТН #новини #Свідок

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще
Geplaatst door Свідок op Maandag 31 augustus 2020

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Київщині жінка вмирала під будівлею мерії в калюжі крові, швидка не приїхала - "Везіть самі!"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Харкові відкрили готель для щурів і папуг

Також портал «Знай.uа» писав, що Смертельна зараза закрила село під Дніпром на карантин, і це не коронавірус