Часто мріючи про подорож закордон ми забуваємо, про прекрасні місця нашої країни. У нас є Карпатські гори, і Чорне море, і Олешківські піски, і Волинські озера. У кожного українця є не тільки свій регіон, а вся Україна.

Про це на своїй особистій сторінці у соціальній мережі фейсбук написала Надія Савченко.

Попри надзвичайну красу багатьох видатних місць України вони мають чимало проблем, які заважають розвиватися, або навіть просто підтримувати красу.

Фото зі сторінки Надії Савченко


"Олешківські піски, найбільша пустеля в Європі, унікальні своєю заповідною флорою і фауною та піщаними барханами. Улюблене місце для екстремального і витривалого туризму. Заказник не має достатнього фінансування від держави для належного догляду за заповідними землями. Йдуть суди по відсужуванню, незаконно приватизованих територій заповідника та земель Міністерства оборони", - написала Савченко.

Також вона згадала і про заповідник Асканія Нова, який розташований в степовій зоні України на шляху, яким чумаки по сіль їздили. Який дуже багато років стикається найрізноманітнішими проблемами.

Фото зі сторінки Надії Савченко


"Унікальний заповідник, єдиний в своєму роді у Європі, від початку років незалежності України, стикається із колізією в українському законодавстві, а саме у Водному кодексі України, де прописано, що державний національний заповідник змушений платити за воду, яку сам видобуває! Кожен уряд і кожне скликання нардепів знають, що це правова помилка, але ніхто так і неудосужився за 29 років її виправити!

Одним словом, якщо людина не байдужа, крім відпочинку прекрасною туристичною Україною помічає і її проблеми. Добре було б якби влада теж бачила і вирішувала ці глобальні проблеми, а не тільки вішала лозунги на бордах про велике будівництво туристичною Україною", - пише вона.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото зі сторінки Надії Савченко

Скріншот

До українців Поки ми маємо свою державу у кожного українця є і Карпатські гори, і Чорне море, і Олешківські піски, і...

Geplaatst door Надія Савченко op Maandag 31 augustus 2020

Нагадавши, Знай писав, Як облаштувати вертикальний сад на балконі.

Також Знай, що на дачі можна створити ландшафтний парк власними руками.

Нещодавно Знай передавав, що стало відомо, де і як зірки проводили карантин.