На Львівщині сталася дика НП, легковик з дітьми злетів з дороги у кювет. У результаті цієї ДТП постраждало п’ятеро осіб.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Так, стало відомо, що у неділю 30 серпня близько 18:30 год. в с. Хоробрів Сокальського району на автодорозі “Нововолинськ — Локачі”, 33-річний львів’янин, керуючи автомобілем “Фольцваген Гольф”, не впорався із керуванням та з’їхав у кювет.

Фото: НПУ


З травмами, отриманими внаслідок ДТП, в лікарню доставлені водій, та четверо його пасажирів – 28-річна дружина, 5-річний син та двоє племінників у віці 9 та 7 років. Усі постраждалі – мешканці Львова.

Фото: НПУ


Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП, вирішується питання правової кваліфікації події.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: НПУ

Будьте уважними та відповідальними – це збереже і ваше життя, і життя інших учасників дорожнього руху! На Львівщині внаслідок перекидання авто постраждали п’ятеро осіб, з них троє дітей

Geplaatst door Світлана Добровольська op Maandag 31 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті легковик "роззувся" на ходу. У автомобіля марки Peugeot Partner з невідомих причин під час руху відпала задня вісь з обома колесами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дитина, а водій зник.

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині BMW та Opel не поділили дорогу-синок у морзі, мама з татом у лікарні