Два львівські легкоатлети стали чемпіони України на змаганнях у Луцьку.

Про це повідомляє інформаційний портал galinfo.

На вихідних у Луцьку на стадіоні “Авангард” відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих. Через карантин змагання відбувалися без глядачів. Цьогоріч у змаганнях бере участь близько 600 спортсменів.

Фото: galinfo


Спортсмени Львівської школи вищої спортивної майстерності вибороли дві золоті медалі. Зокрема, у бігу на 1500 метрів найкращий результат продемонструвала Орися Дем’янюк, а Роман Ростикус фінішував першим у бігу на 3000 м з перешкодами.

За підсумками чемпіонату у Луцьку будуть відбирати учасників до збірної команди України, яка у вересні братиме участь у чемпіонаті Асоціації Балканських країн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що спортсмен з Тернопільщини нещодавно виборов почесний спортивний титул чемпіона України з вільної боротьби та здобув право представляти Україну на міжнародних змаганнях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", хмельничанка взяла золото на престижному змаганні у Стокгольмі

Також, "Знай.uа" писав, що борець Олександр Вишняк, який родом з Буковини, вийшов у фінал і впевнено переміг на Чемпіонаті України з вільної боротьби серед юніорів у категорії 74 кг.