У Львові на одній з вулиць міста може завалитися житлова багатоповерхівка.

Про це повідомив на “Гарячу лінію міста Львова” у соціальній мережі фейсбук Nazar Oleksiv‎.

Так, жителі Львова переймаються через житлову багатоповерхівку, що на вулиці Володимира Великого, 44. Вони зазначають, що будинок може впасти на голови перехожим і також становить небезпеку для людей, які там проживають, адже вся будівля у тріщинах.

Фото: Nazar Oleksiv‎


“Вул. Володимира Великого, 44. Відходить стіна, будинок знаходиться в аварійному стані. Заяви в ЖКХ не дають ніякого результату”,- зазначається у зверненні на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ, де оприлюднено світлини з місця події.

Фото: Nazar Oleksiv‎


Варто нагадати, що 28 серпня 2020 року, виповнилося рік з часу страшної трагедії, яка сколихнула не лише Дрогобич, а й всю Україну: обвалу одного із під'їздів у будинку 101/1, що на вул. М. Грушевського. Внаслідок обвалу загинули 8 осіб, серед яких двоє дітей. Після цього будинок повністю визнали аварійним.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На голову дніпрянина обвалився будинок, рятувальники дивом дістали бідолаху: "Живий!"

Також портал «Знай.uа» писав, що Хмельничанка накачалася горілкою і нарвалася на копів: "Дитина зникла!"

Також «Знай.uа» писав, що У Бердянську троє хлопчиків-сиріт втекли з санаторію, щоб не повертатися в дитячий будинок