З початку режиму всеосяжного припинення вогню, а точніше з 27 липня, 21 бойовик на Донбасі помер і 29 отримали поранення не з вини українських бійців.

Про це повідомляє командування операції Об'єднаних сил з посиланням на розвідку.

Так, за даними розвідки Об'єднаних сил, підрозділи збройних формувань РФ на Донбасі продовжують нести втрати особового складу, незважаючи на всеосяжне припинення вогню.

ЗСУ, фото Міністерство оборони
ЗСУ, фото Міністерство оборони


"З моменту початку повного і всеосяжного режиму припинення вогню від 27 липня ворожі підрозділи втратили 21 особу загиблими і 29 пораненими і травмованими. Всі втрати небойові. Серед них підриви на власних вибухових пристроях, самогубства, передозування наркотиками і алкоголем. Також продовжують мати місце нестатутні взаємини, ДТП і самовільне залишення місця служби", - сказано в повідомленні.

За даними української розвідки зараз "морально психологічний стан у ворожих підрозділах вкрай низький". Окупанти намагаються залучити мирних чоловіків до контрактної служби, але безуспішно.

Тому тепер окупаційна влада вирішила провести осінній призов громадян на строкову службу і набрати 10 тисяч новобранців. Такі новобранці повинні служити тільки в пунктах постійної дислокації і займатися охороною об'єктів. Однак, навіть такі умови не знайшли підтримки у мирних жителів окупованого Донбасу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, День Незалежності на Донбасі: бойовики обладнали позиції у бік ЗСУ та влаштували провокацію напередодні

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" , на Донбасі земля встелена вибухівкою - ЗСУ виявили понад 45 тисяч небезпечних "сюрпризів" від окупантів

Також "Знай.ua" писати, на Донбасі спостерігається підозріла тиша, але ЗСУ напоготові: звіт ООС