У Львові помер колишній міський голова та видатний політик Василь Шпіцер.

Про це повідомив його племінник Андрій Шпіцер у соціальній мережі “Facebook”.

Так, стало відомо, що у Львові помер колишній мер міста Василь Шпіцер.

Василь Шпіцер


“Відійшов у вічність найдорожчий для мене чоловік — Василь Шпіцер. Вуйко Василь замінив мені батька, став для мене авторитетом, наставником, кумиром та прикладом — дороговказом у моєму житті.

У найважчих питаннях я завжди звертався по його пораду і за його досвідом — неоціненним досвідом першого мера Львова за незалежної України, кандидата технічних наук, винахідника, політика, публіциста, письменника, дослідника, спортсмена з необмеженим позитивом, добрими очима та яскравою посмішкою”, — написав Андрій Шпіцер, у “Facebook”.

Варто зазначити, що у жовтні цього року Василю Шпіцеру могло виповнитись 73 роки. Він був міським головою Львова з 1990 до 1994 року.

Указом Президента України у 2016 році був нагороджений ювілейною медаллю «25 років незалежності України».

Нагадаємо Знай повідомляв, що легендарному акторові Богдану Ступці виповнилося б 79 років, якби не хвороба і смерть в 2012 році.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай писав, що на Львівщині прощаються з відомим педагогом, який помер від ускладнень від COVID-19.

Нещодавно Знай передавав, що в Росії помер відомий актор Сергій Куницький. Йому було всього 35 років. Актор відчув біль у грудях і викликав швидку, поки медики їхали до нього, він помер.