На Львівщині від ускладнень від коронавірусу помер 30-річний мешканець області.

Про це повідомляє інформаційний портал “LMN”.

Так, стало відомо, що у четвер, 26 серпня від коронавірусу помер 30-річний Андрій Заплатинський із Перемишлян. У чоловіка три тижні тому виявили недуг. Перемишлянина лікували в Центрі легеневого здоров’я, однак медикам не вдалось врятувати його життя.

Андрій Заплатинський


“Звичайно, в чоловіка були супутні захворювання. Практично у всіх, хто помирає від коронавірусу, вони є. Однак наразі не можемо розповісти деталі хвороби, бо пацієнтів дуже багато, а часу у лікарів дуже мало”, — розповів керівник Центру легеневого здоров’я Любомир Рак.

За словами дружини померлого, він часто хворів на запалення легень. Майже усе лікування він перебував у реанімації, а 22 серпня чоловіка приєднали до апарату ШВЛ.

Станом на 28 серпня у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 13 978 (+215 за попередню добу). Летальні випадки – 381 (+7). Вилікувалися – 4173 (+112).

Усього в Україні за даними ЦГЗ: 114 497 (+2438) людей захворіло, 2451 (+48) померло, 55 083 (+866) вилікувалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай.ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.