У Львові через коронавірус закривають дитячий садок» Святого Миколая " №135. Про це Львівському виданню «Твоє місто» стало відомо з власних джерел.

Як виявилося, один із співробітників дитячого садка отримав позитивний результат ПЛР-тесту, тому було прийнято рішення закрити дитячий сад на карантин на два тижні.

У Львові міська комісія з ТЕБ та НС дозволила працювати дитячим садкам, інклюзивно-ресурсним центрам та готелям з 15 Липня. Проте вже 31 липня було прийнято рішення закрити два дитячі садки у Львові на карантин через виявлення хворого коронавірусною інфекцією.

Нагадавши, Знай писав, що в Україні діє карантин з середини березня. Перші два місяці країна жила в абсолютній ізоляції, але потім обмеження зняли і українці повернулися до роботи. З 1 серпня в країні діє адаптивний карантин і регіони діляться на зони, в яких діють різні обмежувальні заходи. Донедавна було невідомо, чи відкриються школи та дитячі садки. Нещодавно уряд заспокоїв батьків, і діти відправляться з 1 вересня за парти і групи.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині змінили колір зон. Таке рішення було прийнято на засіданні місцевої комісії з ТЕБ і НС. Зокрема карантин став жорсткішим з півночі 24 серпня у Тернополі, Чорткові, Бережанах, а також Бережанському та Чортківському районах. Буде заборонена робота хостелів, туристичні бази, виняток становлять готелі. Під забороною буде робота ресторанів і розважальних закладів у нічний час, планові госпіталізації та оперативні втручання.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нещодавно Знай писав, що в Україні оновили карантинні зони, які почали діяти з 24 серпня.