Обговорення концерту до Дня Незалежності в якому прозвучало 42 знакових пісні України, до цих пір не вщухають.

Про свої враження від шоу розповів Павло Зібров, який на концерті виконав пісню Олега Винника “Ніно” і Вєрки Сердючки “Все буде добре”, передає kp.ua.

“Прекрасна організація, все було сучасно і креативно. Багато мені писали: чому співали на мові агресора? (Сміється). Але мова ж тут ні до чого, це дурниці. Тоді і на німецькому не можна співати, адже німці ж на нас нападали. Не можна так говорити про мову будь-якого народу”, - говорить він.

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram


В концерт ввійшли не тільки україномовні пісні, а й російськомовні. Проте артист відзначив, що жодної пісні російського виконавця не було, адже українці впродовж Незалежності співали різними мовами і це не відбирає значущості цієї пісні для українців.

”Коли мені запропонували взяти участь у проекті, єдиним моїм умовою було те, щоб пісні, які я виконаю, були відомими в Україні. Сердючка – це ж народна улюблениця, а Винник – зірка номер один. Можливо, багато хто хотів, щоб звучали патріотичні пісні, але мені, здається, оспівувати любов, красу – це теж патріотизм. Були знакові пісні, такі як “Червона рута”, “Там, де ми е”, – розказав артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадавши, велелюбний Павло Зібров чіплявся до Олі Полякової на 45-річчя Наталії Могилевської, поки дружина Марина сиділа поруч.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала, Кароль, Матвієнко та Зібров переспівали "Червону руту" Ротару в День Незалежності України.

Також портал Знай.uа писав, що головний вусань країни Павло Зібров розповів, як колись виступав на сцені за кабана.