У четвер, 27 серпня з 16:00 до 19:00, рух транспорту на автодорозі “Київ–Чоп” буде обмежено. Йдеться про ділянку у Радивилівському районі. На час дії обмеження буде забезпечено об‘їзд вказаної ділянки через с.Гнильче.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Рівненській області.

“Перепрошуємо учасників дорожнього руху за тимчасові незручності та просимо врахувати фактор обмежень руху при плануванні поїздок”, – написано у повідомленні.

Як повідомила Служба зв’язків з громадськістю повітряного командування «Центр» у Фейсбук, то до навчань залучається особовий склад та ОВТ, в тому числі авіаційна компонента військових частин повітряного командування «Центр».

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"У зв’язку з проведенням планових навчань та переміщенням техніки, у четвер 27 серпня 2020 року з 16:00 до 19:00 рух транспорту на ділянці автодороги М-06 Київ-Чоп між селами Крупець та Михайлівка Радивилівського району буде обмежений", – написали у Центрі.

Дані навчання є необхідним елементом підготовки та відпрацювання визначених завдань за призначенням авіаційних, зенітних ракетних та радіотехнічних військ з метою захисту суверенітету та цілісності України і її громадян.

“Військовослужбовці військових частин Повітряних Сил Збройних Сил України не припиняють нарощувати бойові спроможності та вдосконалювати навченість і професіоналізм", – зазначається у повідомленні.

винищувач, фото: ПК " Центр"
винищувач, фото: ПК " Центр"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Попри зупинення вогню Путінські найманці розпочали активну бойову підготовку

Як повідомляє портал «Знай.uа» Американці продовжують насміхатися над російськими окупантами в Криму, літаючи в небі над Чорним морем

Також «Знай.uа» писав, що Над "голими" харків'янами пронісся гвинтокрил, військові стрибали людям на голови - пляж в паніці