Львівський співак Назар Савко під час свого концерту врятував потопельника, але попри успішні реанімаційні заходи 34-річний чоловік помер у лікарні.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net.

Так, стало відомо, що львівський співак Назар Савко проводив репетицію концерту, який мав відбутися на плаваючій сцені на озері в парку Погулянка. Він побачив, що нетверезий львів'янин вирішив покупатися в озері і почав тонути. Не задумуючись, він та його звукорежисер кинулись у воду і витягли чоловіка. Після цього музиканти почали надавати першу допомогу, непритомного чоловіка доставили у лікарню.

Фото: Назар Савко


«Збиралася публіка, діти готувалися до концерту, бо це була акція від Центру творчості. На озері зробили плаваючу сцену, на ній мало виступати струнне тріо «Progressive Time» і я. Я хотів зробити репетицію, до мене підбіг мій звукорежисер Олег Ярема і повідомив, що топився чоловік. Здивувало, що ніхто не панікує, не кричить, не кидається у воду. Ми з ним роздяглися і пірнули», — розповів Назар Савко.

Співак розповів, що по бульках на воді зорієнтувався, куди треба пірнати. Проте не з першого разу вдалося утопленика знайти, адже в тому місці глибина близько 2,5 м, чоловік лежав на дні. Вони оперативно дістали його та почали реанімувати. Швидка допомога доставила львів'янина до найближчої лікарні, але попри зусилля медичних працівників чоловік близько 22:00 помер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Запоріжжям потонув семирічний хлопчик, сіло в сльозах

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на Троєщині потонула дитина

Також, "Знай.uа" писав, що 7-річний українець загинув у літньому таборі