Стрийська лікарня, що на Львівщині переповнена пацієнтами з коронавірусом, багато з них у важкому стані.

Про це на брифінгу заявив заступник голови обласної державної адміністрації Іван Собко, повідомляє офіційна Facebook-сторінка ОДА.

У Львівській області Стрийська міська лікарня переповнена пацієнтами з COVID-19. У лікарні, розрахованій на 100 осіб, станом на 25 серпня перебувало 136 пацієнтів.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео


Головний лікар закладу Осип Бегей розповів, що зараз надходять в основному люди із запаленням легенів. При цьому у більшості пацієнтів є патології - цукровий діабет, онкологія, захворювання крові, серцево-судинні та неврологічні захворювання.

"Хворі надходять цілодобово. Щодня ми виписуємо 15-17 осіб і щодня така ж кількість людей надходить. В основному у всіх тест ІФА-позитивний, а ПЛР-тест ще невідомий. Практично кожен з пневмонією. Частина пневмоній важких. Буває так, що хворі відразу надходять в реанімацію", - пояснив Бегей, повідомляє "Суспільне".

Зараз в реанімації цієї лікарні перебувають 11 осіб, всі вони підключені до кисневих точок.

Станом на 27 серпня у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 13 763 (+203 за попередню добу). Летальні випадки-374 (+7). Вилікувалися - 4061 (+106).

Всього в Україні за даними ЦГЗ: 112 059 (+1974) людей захворіло, 2403 (+49) померло, 54 217 (+763) вилікувалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай.ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.