На українсько-польському кордоні спіймали чоловіка, який намагався перевезти майже 500 літрів контрабандного віскі.

Про це повідомляє "Галицька митниця".

Так, стало відомо, що у пункті пропуску "Краківець - Корчова" українські митники спіймали чоловіка, який намагався незаконно перевезти через кордон майже 500 літрів віскі. Зазначається, що 39-річний львів'янин прибув на пункт пропуску з Польщі на своєму мікроавтобусі.

Фото: Галицька митниця


Перед початком митного контролю чоловікові видали для заповнення митну декларацію та роз’яснили митні правила. Під час письмового декларування він заявив про наявність у нього тільки особистих речей. Про те, вже під час огляду авто в багажному відсіку виявлено незадекларовані за встановленою формою 480 пляшок віскі ТМ "JAMESON IRISH WHISKEY" без акцизних марок об'ємом по 1 літру кожна.

Фото: Галицька митниця


За даним фактом працівники митниці склали протоколи про порушення митних правил за ст. 472 МКУ. Незадекларований товар вилучено, а справу скерують до суду.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Фото: Галицька митниця

[embed]https://www.facebook.com/GLcustomsUA/posts/338769350821462?__xts__

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Студентка з Франківщини намагалася прорватися до Словаччини - прикордонники обірвали мрію дівчини про Європу

Також портал «Знай.uа» писав, що Українка взяла в руки автомат і зустріла кохання на Донбасі: "Цілувалися в окопах"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Закарпатті схопили банду з бурштином - везли в Угорщину мішки, напхані мільйонами