Маленька українка у якої виявили пухлину мозку потребує термінової допомоги, аби отримати шанс на нормальне життя.

Про це повідомляє ЛМН.

6-річна Юліана Кущак із села Березини, що на Миколаївщині, потребує допомоги. У дівчинки виявили злоякісну пухлину мозку. Наразі дівчинку може врятувати дороговартісна операція в Ізраїлі.

Фото: ЛМН


«Наша Юліаночка якраз мала іти в перший клас. Як вона цьому раділа, ви навіть не уявляєте. Постійно говорила про те, як вона вперше сяде за парту і хвалилася новеньким портфеликом. А два тижні тому поскаржилася батькам, що болять очка. Одразу звернулися до лікаря. Під час обстеження окуліст зрозуміла, що тут проблема зовсім не в очах і направила дівчинку на МРТ. Там підтвердили невтішний діагноз – рак мозку»– розповідає тітка дівчинки Оксана Царик.

Після цього батьки дівчинки почали звертатися у різні клініки, аби врятувати крихітку. Прооперувати українку погодилися в Ізраїлі. Зараз на шляху до порятунку дитини важлива кожна хвилина. На операцію потрібно 50 тисяч євро, таких грошей в родини Кущак нема.

Батьки благають про допомогу і щиру молитву усіх небайдужих. Не будьте байдужими, здійсніть мрію дівчинки сісти за парту з однолітками.

Фото: ЛМН

Нагадаємо, раніше у юного сироти відмовляють нирки, потрібна термінова операція

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку

Також "Знай.uа" писав, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок