На Львівщині сталася дика НП, десятимісячне немовля випало з вікна багатоповерхівки.

Про це повідомляє інформаційний портал ZAXID.NET.

Так, стало відомо, що до Львівської міської дитячої лікарні на вулиці Пилипа Орлика швидка допомога доставила 10-місячну дівчинку з важкою черепно-мозковою травмою. Повідомляється, що дитину доставили з Кам’янка-Бузького району.

швидка допомога / скріншот з відео
швидка допомога / скріншот з відео


Зазначається, що на балконі новозбудованого будинку власники ще не встигли поставити перила. Хтось забув зачинити двері на балкон на другому поверсі, дитина залізла туди і випала. Наразі її стан вкрай важкий, вона перебуває в комі, на штучній вентиляції легень.

«Дитина впала на тверду поверхню, не знаю точно: бруківку чи асфальт, і сильно травмувала голову. У неї діагностували важку черепно-мозкову травму. Маля у комі, на штучній вентиляції легень. Руки-ноги без переломів, основний удар припав на голову», – розповів заступник головного лікаря лікарні Федір Осим.

Львівські медики радять батькам ні на хвилину не залишати маленьких дітей без нагляду дорослих, аби уберегти їх від важких травм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові знайшли обгорілі тіла пари любителів селфі

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Розваги на пляжі для молодої пари закінчилися моторошним електричним ударом: відео

Також «Знай.uа " писав, що Пошкодуйте батьків: обгорілу дитину знайшли На рейках у Києві