Цьогоріч на День незалежності України не було параду, але вже на наступний рік він має бути обов'язково.

Про це п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив під час виступу на Європейській площі, після велелюдного Маршу Незалежності, пише Четверта студія.

Так, Петро Порошенко зауважив, що Зеленський боїться української армії, і саме цей страх стоїть за небажанням проводити парад.

Петро Порошенко, фото: Апостроф
Петро Порошенко, фото: Апостроф



«Я розумію, що біля вагону Сердючки йому комфортніше, ніж біля танку. Там йому не так лячно. Він не розуміє значення параду ні для самих військових, ні для справжніх українців, ні для нашого суспільства. Бо сильні ми не тільки бронею, але й нашим потужним духом перемоги, який ми демонстрували у будемо продовжувати демонструвати», – зауважив він.

Також він зазначив, що наступного року у день тридцятої річниці Незалежності має бути великий військовий парад. З технікою, з авіацією, з воїнами, ветеранами та добровольцями.

«Не зробить влада сама – ми придумаємо, як її примусити. Бо дехто в армії не служив, а в армії кажуть : «Не можеш – навчимо, не хочеш – заставимо», – попередив він.

На День Незалежності у центрі Києва відбувся багатотисячний Марш Незалежності, в якому взяли участь десятки тисяч ветеранів, родичів загиблих героїв російсько-української війни, волонтерів, громадських активістів, політиків і громадських діячів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленський розповів, коли Україна отримає вакцину від китайського вірусу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський сказав, що провів би перевибори, Лукашенку варто послухати: "Уявімо, що я впевнений у собі".

Знай.uа писав, Зеленський, після "побачення" з Ердоганом, відкрив списки полонених.