Відомий режисер Олег Сенцов жорстоко розкритикував святковий концерт до Дня Незалежності України, який відбувся на Софіївській площі.

Про це Сенцов написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Так, Олег Сенцов прокоментував святковий концерт до Дня Незалежності. Дійство на Софійській площі він назвав «попсовим шабашем з російським присмаком».

Олег Сенцов, фото: dialog.ua
Олег Сенцов, фото: dialog.ua


“Шльопали ушльопки по Софіївській площі. Те що там відбулось, дуже гарно висвітлює, що насправді відбувається в голові президента, його оточення, та їх прихильників.

Попсовий шабаш з російським присмаком, обіцянки провести парад Перемоги над ворогом, за відсутності розуміння як це може статися, навіть якщо режим тиші протримається сотні років.

Як же добре, що поруч з цим фальшивим світом, існує справжній, де люди, які знають ціну слів та дій, йдуть спокійними колонами в камуфльованому одязі, а люди на вулицях кажуть їм: «Дякуємо!»”, - написав режисер.

Зазначимо, що окрім святкового концерту на День Незалежності у центрі Києва відбувся багатотисячний Марш Незалежності, в якому взяли участь десятки тисяч ветеранів, родичів загиблих героїв російсько-української війни, волонтерів, громадських активістів, політиків і громадських діячів.

Шльопали ушльопки по Софіївській площі. Те що там відбулось, дуже гарно висвітлює, що насправді відбувається в голові...

Geplaatst door Oleg Sentsov op Maandag 24 augustus 2020

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленський розповів, коли Україна отримає вакцину від китайського вірусу.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський сказав, що провів би перевибори, Лукашенку варто послухати: "Уявімо, що я впевнений у собі".

Знай.uа писав, Зеленський, після "побачення" з Ердоганом, відкрив списки полонених.