У гуртожитку військового полігону "Десна" пролунав вибух. У результаті цієї пригоди є загиблий та поранені.

Про це повідомили на сторінці Навчальний центр Десна у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у понеділок, 24 серпня, на території 169-го Навчального центру "Десна" в одному з гуртожитків стався вибух. У наслідок цієї пригоди один військовий загинув, ще двоє отримали травми. Також постраждала одна цивільна особа. Цей інцидент стався о 17:30.

Фото: Навчальний центр Десна


"В позаслужбовий час, в одному з гуртожитків, в наслідок особистої недбалості та нехтування заходами безпеки військовослужбовців, стався вибух.


В результаті один військовослужбовець загинув, ще двоє зазнали поранень різного ступеню важкості. Також постраждала цивільна дівчина, яка знаходилася в гостях у одного з військовослужбовців. Нині вона перебуває у важкому стані. Всі потерпілі були оперативно доставлені до медичних закладів де їм була надана медична допомога", - сказано у повідомленні.

Вимушені повідомити про надзвичайну подію, яка сталася на території 169-го Навчального центру. Сьогодні близько 17:30,...

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
Geplaatst door Навчальний центр "Десна" - Прес-служба op Maandag 24 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові занедбана будівля почала несподівано руйнуватися. Впала одна з несучих стін конструкції.

Також Знай повідомляв, що 9 червня, в місті Новомосковськ Дніпропетровської області в житловому будинку стався вибух, який спричинив пожежу. На місце події прибули рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі будинок розвалюється на очах. Причиною руйнування будівлі є підтоплення підвалу.